Turqi- Një rrufe e fortë goditi delet që ishin duke kullosur

Në zonën ıayır të Lagjes Zümrütova të Antalisë, rrufeja ra me presionin e papritur të shiut kur barinjtë Mustafa Arnaz dhe Ahmet Acar kullotnin delet.

Pas lajmeve për barinjtë, Drejtoria e Rrethit të Bujqësisë dhe Ekipet e Pyjeve kryen studime për vlerësimin e dëmeve në rajon.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet