Trump nuk e përjashton mundësinë të merret në pyetje

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, ka thënë se do të bëjë çmos për të hetuar ndërhyrjen e supozuar ruse në zgjedhjet presidenciale amerikane, edhe nëse ai merret në pyetje.

Në një intervistë për Fox dhe Friends, Trump tha se hetimet mbi lidhjet e mundshme mes fushatës së tij dhe Rusisë duhet të përfundojnë.

Avokatët e tij do të negiocojnë kushtet e intervistës së tij me këshilltarin special Robert Miller, por Trump nuk e mbyll derën për këtë mundësi, raporton AP.

Trump gjithashtu paralajmëroi se nuk do të bëjë ndryshime në Ministrinë e Drejtësisë deri në zgjedhjet në nëntor.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet