Trump fajëson Obamën për bashkëpunimin me PKK-në

Trump përdor drejtpërdrejt shprehjen PKK, fajëson Obamën për marrëveshje me “armikun vdekjeprurës të Turqisë”.

Donald Trump mbron vendimin lidhur me Sirinë: Tashmë kishte ardhur koha për ta përfunduar këtë luftë pa fund.
Ndryshe, Turqia sot nisi operacionin “Burimi i Paqes” në lindje të lumit Eufrat në veri të Sirisë për të siguruar kufijtë e saj duke eleminuar elementet terroriste dhe për të garantuar kthimin e sigurt të refugjatëve sirianë dhe integritetin territorial të Sirisë.
Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet