Trieste

Trieste është vazhdimësi e samitit të Berlinit, Vienës dhe Parisit, që zhvillohet mes partnerëve të Ballkanit Perëndimor dhe Bashkimit Evropian, siç edhe cilësohet në deklaratat e përbashkëta të dalura pas përfundimit të punimeve… Më shumë

Kategoritë
Artikujt me Zë

Të ngjajshmet