Tornado-ja i tremb qytetarët e Stambollit

Qytetin e Stambollit e ka kapluar një tornato ku ka shkaktuar dëme të shumta. Mësohet se tornadoja dhe shirat intensive në rajon gjithashtu kanë dëmtuar edhe serat, tokat bujqësore, automjete, si dhe disa ndërtesa.

Në Stamboll, Drejtoria e Përgjithshme e Meteorologjisë paralajmëroi për reshje të mëdha shiu dje, shiu i rrëmbyeshëm filloi të jetë efektiv sidomos në rrethet rreth Bosforit.
 
Para rënies dhe breshrit, retë e zeza mbuluan qytetin.

Kategoritë
BotaLajme