Tom Cruise edhe zyrtarisht, do të fluturon në hapësirë më 2021, për xhirimet e filmit të parë atje

Duket sikur Tom Cruise, zyrtarisht po shkon në hapësirë!”

“The Space Shuttle Almanac”, zbuloi në Twitter të hënën një foto të anijeve kozmike dhe nga vendet, që do të nisen në tre vjetët e ardhshëm.

Nën pjesën e tetorit 2021, në grafik shihet “SpaceX Crew Dragon”, me një imazh të një automjeti të vogël hapësinor pranë tij. Pranë ilustrimit janë një listë me tre emra: “Piloti SpaceX Lopez Alegria, Tourist 1 Tom Cruise dhe Tourist 2 Doug Liman.” Fluturimi turistik tregon gjithashtu një vend të lirë për një vizitor të tretë.

Doug Liman është regjisori i bashkuar në film. Në maj, u njoftua se Tomi ishte bashkuar me Elon Musk dhe Space X për të xhiruar një film në hapësirën kozmike dhe NASA konfirmoi lajmet se bisedimet po ndodhnin midis tyre.

Tash për tash, është e paqartë nëse tetori i vitit 2021 është vetëm një shikim paraprak i Tomit dhe Dougut për të kërkuar hapësirë ​​për filmin ose nëse ata do të filmojnë në atë moment.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet