TIKA: Fillon pranimi i aplikimeve të projekteve për Mbështetje në Investimet e Zhvillimit Rural

Fillon pranimi i aplikimeve të projekteve në kuadër të Projektit Mbështetja në Investimet e Zhvillimit Rural, transmeton Gazeta e Re.

Me qëllim të ngritjes së kapaciteteve prodhuese të shoqatave, kooperativave dhe ndërmarrjeve sociale që veprojnë në Kosovë, fillon implementimi i Projektit Mbështetja në Investimet e Zhvillimit Rural.

Datat e aplikimit : 17-21 Prill 2019

FUSHAT SEKTORIALE
1- Përpunimi i ushqimit
* Prodhimi dhe përpunimi i perimeve
* Përpunimi i produkteve të qumështit
* Përpunimi dhe deponimi i pemëve të imëta
2-Përpunimi dhe deponimi i bimëve aromatike dhe medicinale mjekësore.

KOMUNAT PËRKATËSE:
Komuna e Gjilanit , Komuna e Rahovecit , Komuna e Kamenicës, Komuna Malishevë , Komuna Suharekë, Komuna e Drenasit , Komuna Vushtrri Faqja Zyrtare , Komuna e Dragashit

Për të aplikuar për mbështetje të projekteve në kuadër të Projektit Mbështetja në Investimet e Zhvillimit Rural, plotësoni formularin në formën elektronike duke klikuar në linkun në vijim:

http://dp-tika.herokuapp.com/

Kategoritë
EkonomiLajmeVendi

Të ngjajshmet