Theu rekordin e Husain Bolt, për shkak të një gabimi nga organizatorët nuk iu numrua

Noah Lyles, një vrapues 22-vjeçar amerikan, pothuajse ka bërë histori. Lyles fitoi garën 200 metra në Lojërat e Frymëzimit duke thyer rekordin botëror të Usain Bolt.

Lyles shkoi me 18,90 që është më i mirë se 19,19 i Bolt, por problemi është se ai vrapoi 15 metra më i shkurtër se konkursi. Organizatorët bënë një gabim të jashtëzakonshëm, e futën në korsinë e gabuar dhe e ulën rrugën e tij me 15 metra.

Kontrolluesi i ri, kuptohet, mbeti në mosbesim dhe ndau zhgënjimin e tij me ndjekësit e tij në Twitter.

“Ju nuk mund të luani me emocionet e mia si kjo. Ata më vendosën në korsinë e gabuar,” shkroi Lyles.

Për shkak të kufizimeve ligjore dhe të drejtave të TV, ne nuk mund t’ju tregojmë garën në këtë artikull.

Kategoritë
Sport

Të ngjajshmet