“The Economist”: Çfarë kanë të përbashkët Dua Lipa, Rita Ora dhe Ava Max?

Çfarë kanë të përbashkët Dua Lipa, Rita Ora dhe Ava Max?, pyet revista e njohur britanike ”The Economist”.

⁠”E dhëna është në ngjyrat e kostumit të Rita Orës”, shton ajo.⁠

⁠”Ende nuk e keni gjetur? E kuqja dhe e zeza janë ngjyrat e flamurit të Shqipërisë – një vend nga ku të treja yjet e spektaklit kanë rrënjët e tyre. ⁠

⁠Deri vonë shqiptarët etnikë më të njohur ishin Nënë Tereza dhe Enver Hoxha. Tani shenjtores dhe diktatorit duhet t’i shtohen edhe këngëtaret”, thotë ”The Economist”.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet