Të famshmit që janë më të shkurtër se bashkëshortet e tyre. (FOTO)

Shihni të famshmit që janë më të shkurtër se bashkëshortet e tyre:

1. UMA THURMAN dhe ETHAN HAWKE ku Uma eshtë 180cm ndersa Ethan 170

2.NICOLE KIDMAN 180cm dhe KEITH URBAN 177cm

3.NICOLAS SARKOZY dhe CARLA BRUNI

4.PETER DINKLAGE dhe ERICA SCHMIDT

 

5.RHEA DURHAM dhe MARK WAHLBERG

 6.GEORGE CLOONEY dhe STACY KEIBLER

 7.JAMIE CULLUM dhe SOPHIE DAHL , ku diferenca e tyre eshte 18 cm

8. KATIE HOLMES 180 cm dhe TOM CRUISE 170

9. Od Stewart dhe gruaja e tij Penny Lancaster, ku Stewart shenon 1.60 ndersa gruaja e tij 1.80
 10. Seth Green dhe Clare Grant

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet