ZvKryeministrat

  • Zëvendëskryeministrat

    Albinot Maloku Pas afro tre muajsh që nga mbajtja e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, deputetët e partive dhe partiçkave, e zgjodhën Kadri Veselin kryetar të legjislaturës së gjashtë të Kosovës. Më në fund Veseli u mat. Për më shumë, ai i siguroi numrat e mjaftueshëm për këtë pozitë të...