Sqarohet Muriqi, tregon drejtë arsyen e mungesës së tij

Sulmuesi i Kosovës Vedat Muriqi ka treguar të gjitha arsyet e shumta të mungesës së tij kundër Maqedonisë së Veriut

Sulmuesi i Kosovës ka munguar fiks një vit për Kosovën, për shkak të lëndimeve që e kanë përcjellur që nga ndeshja kundër Republikës Çeke, tetorin e vitit të kaluar.

Mandej kishte shpërthyer pandemia dhe Kosova nuk ka luajtur më ndeshje ndërkombëtare deri në këtë vit.

Pa Muriqin, Kosova ka humbur të gjitha ndeshjet ndërkombëtare, derisa është pa fitore që një vit, me pesë ndeshje pa pikë dhe një miqësore që e ka humbur me Suedinë.

Kategoritë
Sport

Të ngjajshmet