Spanjë – Pjesëmarrja e parë arabe në ekspozitën “Epoka Humane”

Artisti irakian, Abu Zajdum Hantush, mori pjesë në një nga ekspozitat më të rëndësishme vjetore të titulluar ‘Epoka Humane’ në vitin 2018.

Ekspozita është hapur në Aguilar de Campo, në Spanjën e Veriut, përuruar nga Mbretëresha e Spanjës, Nënë-Sofje, raporton INA, përcjell Gazeta e Re.

Ekspozitat përfshinin vepra artistësh të Rilindjes si Garrico dhe Goya, si dhe artistë bashkëkohorë në mesin e të cilëve është edhe artisti irakian, Abu Zajdum Hantush, artisti i parë arab që merrë pjesë në një ngjarje të tillë.

Artisti irakian, Abu Zajdum Hantush mori një ftesë private nga Komisioni Organizues për të qenë i pranishëm, pjesëmarrës si artistët tjerë të ekspozitës.

Kategoritë
Kulturë

Të ngjajshmet