Sot kryhet rinumërimi i 115 kutive (Video)

Po rinumrohen 115 kutitë që nuk u procesuan si të rregullta

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, ka filluar rinumërimi i 115 kutive të votimit, përderisa nuk përjashtohet mundësia që sërish të ketë rinumërim të kutive tjera.

Rinumërimi i 115 kuti të votimit po bëhet pas vendimit të Komisionit Qendror Zgjedhor, për shkak që nuk kanë arritur të procesohen si të rregullta për shkak të mospërputhjeve të të dhënave. Kurse, javën tjetër pritet të fillojë numërimi i votave me kusht dhe atyre me postë.

Kategoritë
LajmeVendiZgjedhjet Parlamentare 2017

Të ngjajshmet