Sorra gjigante futet në mes të transmetimit të motit në TV (Video)

Një pamje piktoreske e San Franciscos në televizion KTVU u ndërpre nga një zog gjigant.

Transmetuesi Mark Tamayo i “KTVU” ishte duke dhënë parashikimin e motit në një transmetim direkt me pamje të qytetit kur një zog i madh doli para pamjes që shfaqte vendin.

Prezantuesi Tamayo u largua nga skena dhe iu kthye transmetimit të asaj që po bënte vizitori i papritur.

Për më shumë shikoni videon e më poshtëm:

Kategoritë
FunTë ndryshme

Të ngjajshmet