Skenë e jashtëzakonshme: Shqiponja rrëmben peshkaqenin (Video)

Vizitorët në plazh në Karolinën e Jugut morën pjesë në një ngjarje pothuajse të jashtëzakonshme – panë një shqiponjë që “rrëmbeu” një peshkaqen nga oqeani

Videoja, e cila u përhap në rrjetet sociale, tregon një shqiponjë që zbriti në sipërfaqen e oqeanit, kap një peshkaqen me kthetrat e tij dhe më pas fluturon mbi plazh.

Gruaja që e filmoi këtë skenë deklaroi se peshkaqeni ishte rreth dy metra i madh dhe se shqiponja fluturoi me të pa ndonjë problem, sikur të ishte një peshk i vogël,

Notarët në plazhin e famshëm në Karolinën e Jugut ishin në shok të vërtetë për disa orë pas kësaj, raporton portali B92./Gazeta e Re/

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet