Sikur sebët që iknin nga Kosova, për 10 ditë 75 mijë armenë ikën nga vendet e okupuara

Duke iu përgjigjur sulmeve të Armenisë në Nago-Karabak, Azerbajxhani ndryshoi ekuacionin në rajon, 75 mijë armenë u larguan nga rajoni brenda 10 ditësh

Çlirimi i vendeve të okupuara po vazhdon me shpejtësi.
 
Pasi Armenia sulmoi rajonet e banuara nga turqit azerbajxhanas në Nago-Karabak, ushtria azerbajxhanase gjuajti ushtarë dhe pozicione armene me dronë një nga një.

Pas këtyre zhvillimeve.Armenët që jetojnë në Nago-Karabak ikin në Armeni
 
Ndërsa u krijuan radhë të gjata automjetesh nga Nago-Karabaku në Armeni, numri i Armenëve që po largohen nga rajoni arritën në 75 mijë për 10 ditë./Gazetaere
Kategoritë
BotaLajme