Si balena “shpëtoi” nga droni që ndiqte gjurmët e tij (Video)

Automjetet ajrore pa pilot ose dronët shpesh ndjekin gjigandët e detit për qëllime hulumtuese dhe kështu mbledhin informacion të vlefshëm për ta. Dronet, për testet laboratorike, mbledhin materiale që kur një balenë është në hapësirat ujore, transmeton Gazeta e Re

Videoja tregon sesi balena u përpoq të hiqte qafe dronin dhe i befasoi shkencëtarët me veprimin e saj. /Gazeta e Re/

Како се кит решио досадног дрона који га је пратио у стопу

Како се кит решио досадног дрона који га је пратио у стопу

Publiée par Sputnik Србијa sur Dimanche 29 mars 2020

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet