Shtyn një veturën për 100 kilometra!

Kroati Tomislav Lubenjak hyri në librin e rekordeve ”Guinness”, pasi ka shtyrë një automjet me peshë 730 kilogramë për 100 kilometra.

Lubenjak, i cili gjatë 17 orëve ka shtyrë me duar automjetin nëpër rrugët e kryeqytetit të Kroacisë, Zagreb, ka thyer rekordin e mëparshëm prej 83 kilometrash.

Kroati tërhoqi vëmendjen e qytetarëve dhe turistëve, ndërkohë që shoqërohej nga duartrokitjet e tyre.

Kategoritë
FunTë ndryshme

Të ngjajshmet