Shqiptarët në Zvicër mbledhin para për të dëmtuarit nga Loredana Zefi

Shqiptarët po marrin masa që të mbledhin para për “viktimat e Loredanës”. Shumë lexues duan të dhurojnë para për të dëmtuarit nga reperja me origjinë shqiptare, Loredana Zefi.

Kështu thotë Fatjone Krasniqi, “Së bashku me disa blogerë të tjerë shqiptarë, ne vendosëm të fillonim një fushatë donacioni për Petrën“, raporton “20 minuten“.

Krasniqi thotë, “Ata duan të tregojnë se shumë shqiptarë distancohen nga veprimet e paligjshme. Që nga ky lajm, ndaj shqiptarëve kanë treguar shumë racizëm në komente. Veç kësaj, naiviteti dhe besimi i mirë nuk e justifikojnë privimin e dikujt. Kësaj iniciative i janë bashkuar edhe shumë të tjerë. Çifti Lucerne B. V * dhe NB * gjithashtu dëshirojnë të mbledhin para për çiftin e dëmtuar “Ne duam të ndihmojmë çiftin që të dijë se nuk përfundon në rrugë“, thotë NB Ziel.

Çifti luiceren aktualisht po krijon një platformë të përshtatshme dhe dëshiron të dhurojë edhe vetë para. Historia e Petra Z. i ka prekur ata, thotë NB – “madje mendoi për vetëvrasje”, shtoi ajo me indinjatë, shkruan rtv21.

“Nuk mund të jetë diçka e tillë.” Ata që pretendojnë se jeni të gabuar. “Gruaja veproi paksa naive, por kjo nuk e justifikon shfrytëzimin e saj në një mënyrë të tillë.”

Për të dhe gruan e tij ishte gjithashtu e qartë “Petra kishte një zemër të madhe dhe besonte në të mirën në njerëz“. Por me këtë fondacion gjithashtu dëshirojnë të vendosin një sinjal të përgjithshëm. Ne po shohim njëri-tjetrin”, thotë NB.

Njerëzit janë fokusuar vetëm në imazhin e tyre në mediat sociale. “Duhet më shumë dashuri,” thotë BV.

Ndryshe, Loredana dyshohet për dëm financiar rreth 700,000 franga, kurse vëllai i saj, për 200,000 franga, që në total kapin shifrën prej 900.000 franga.

Kategoritë
DIASPORALajme

Të ngjajshmet