Shqiptarët e Turqisë përkujtojnë rezistencën heroike të Adem Jasharit

Me dhjetëra shqiptarë dje u mblodhën në Stamboll për të përkujtuar veprat heroike të familjes Jashari.

Mbledhja Përkujtimore u mbajtë në Qendrën e Kulturës së Kosovës në Stamboll. Ky event u organizua në bashkëpunim me Lidhjen e Rinisë Shqiptare të Turqisë.

Nergis Morana, kryetare e Lidhjes së Rinisë Shqiptare e degës së Bursës foli për masakrën në Prekaz dhe për rezistencën heroike të Adem Jasharit, familjes dhe shokëve të tij.

Kategoritë
DIASPORALajme

Të ngjajshmet