Shkarkimi i presidentit, Komisioni Hetimor vendos të pyesë edhe “Venecian”

Me 9 vota pro Komisioni hetimor parlamentar për shkarkimin e presidentit miraton kërkesën e anëtares Klotilda Bushka për marrjen e një opinioni nga Komisioni Venecias për shkeljet kushtetuese të presidentit.

Më herët në mbledhje nënkryetari i komisionit demokrati Alban Zeneli kërkoi ekspertë të huaj. Edhe kjo kërkesë u miratua me konsensus.

Komisioni hetimor aprovoi planin paraprak të veprimit dhe rregulloren me 9 vota pro./TCh/

Kategoritë
LajmeRajoni

Të ngjajshmet