Shitja e dobët detyron Appletë zvogëlojë prodhimin e iPhone 8 për 50%

Para disa ditësh kemi dëgjuar se iPhone 7 është duke u shitur më mirë se sa modeli i ri iPhone 8 dhe tash raportet sugjerojnë se Apple ka vendosur të zvogëlojë prodhimin e iPhone 8 për më shumë se 50 për qind, transmeton kp.

Njëra nga arsyet kryesore të shitjes së dobët të iPhone 8 është iPhone X, të cilin fansat e kompanisë Apple po e presin me padurim.

Telefoni do të dalë në shitje më 3 nëntor, por nuk dihet sasi e cila do të dalë në treg për shkak të problemeve të Apple me prodhim.

Kategoritë
Të ndryshmeTeknologji

Të ngjajshmet