“Shëtitësit e shkencës” po vinë në Prizren

Me mbështetjen e Drejtorisë të Diasporës Turke dhe Popujve Mike pranë Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit të Republikës së Turqisë dhe në koordinim me Medresenë “Kartal Anadolu” do të organizohen aktivitete shkencore në Prizren, transmeton Gazeta e Re.

Me moton: “Zbuloni Botën Argëtuese të Shkencës”, të interesuarit të shkencës do të gjejnë hapësirë për ta parë nga afër aktivitetet të ndryshme në lëmit shkencore.

Krahas lëndëve të ndryshme, si: fizikë, kimi, matematikë, robotikë, teknologji, shpikje, arkeologji, arkitekturë, histori, gjeografi, gjithashtu do të përfshihet edhe fusha e artit, si: piktura dhe filmi, do të ketë edhe gara me shpërblime.

Aktivitetet do të realizohen në Sheshin e Dëshmorëve Prizren dhe do të jenë të hapura për publikun.

Përveç Prizrenit, këto aktivitete do të realizohen edhe në Mal të Zi dhe Shqipëria. /Gazetaere.com/

Bilim seyyahlarının yeni videosu! Devamı için 󾮜 https://m.youtube.com/watch?v=GxaSCPk_i9g#bilimseyyahlari #kaihl #kartalanadoluimamhatiplisesi

Publiée par Bilim Seyyahları sur Jeudi 15 septembre 2016

Kategoritë
LajmeTë ndryshmeTeknologjiVendi

Të ngjajshmet