Sheshel: Nuk do të ankohem në Tribunalin e Hagës

Lideri serb i Partisë Radikale, Vojislav Sheshel, nuk ka apeluar kundër aktgjykimit të Tribunalit të Hagës, duke thënë se ai nuk do të shkojë në aktgjykim dhe se Tribunali mund të flasë vetëm për shumën e kompensimit për dëmin e shkaktuar nga shkeljet e ndalimit dhe të drejtave të njeriut, shkruan Tanjug,transmeton Indeksonline.

Sheshel ka dërguar një “përgjigje formale” për kryeprokurorin Serge Brammertz, i cili, thotë ai, se është përgatitur nga këshilltarët e tij ligjorë.

Kategoritë
LajmeRajoni

Të ngjajshmet