Shenjat që tregojnë se vuani nga gonorreja

Sëmundjet seksualisht të transmetueshme janë më të zakonshme dhe prekin njerëzit pavarësisht nga mosha dhe gjinia.

Një nga këto sëmundje, që mund të jetë jashtëzakonisht e pakëndshme, është sigurisht gonorreja.

Burrat dhe gratë vuajnë nga gonorreja, por ka një numër më të madh të meshkujve të sëmurë, me simptoma shumë më të theksuara.

Për fat të mirë, gonorreja mund të trajtohet me antibiotikë dhe mund të shërohet brenda pak ditësh nga fillimi i trajtimit.

Simptomat e gonorresë që duhet t’u kushtoni vëmendje:

Sekretimi nga organi gjinor

Ndryshimet në zonën e anusit

Dhimbje të fytit dhe ënjtje të nyjave limfatike

Dhimbje dhe ënjtje

Kategoritë
FamiljeShëndetësi

Të ngjajshmet