“Shekulli i Komitetit Mbrojtja Kombëtare e Kosovës”

Me rastin e 100 vjetorit të themelimit të Komitetit Mbrojtja Kombëtare e Kosovës, Instituti Albanologjik dhe Instituti Kosovar për Studime Sociale “Gnosis” organizojnë në Prishtinë tryezën shkencore “Shekulli i Komitetit Mbrojtja Kombëtare e Kosovës”. Në tryezë do të marrin pjesë studiues të ndryshëm nga Kosova dhe Shqipëria.

 

 

Kategoritë
Kulturë

Të ngjajshmet