SHBA – Në xhaminë turke bëhen falas testet për koronavirus

Në Nju-Jork të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në xhaminë turke që varet nga Enti i Çështjeve Fetare qytetarëve turq iu bë testi i antikoreve për shkak të koronavirusit të tipit të ri (Covid-19).

Në Nju-Jork të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në xhaminë turke që varet nga Enti i Çështjeve Fetare qytetarëve turq iu bë testi i antikoreve për shkak të koronavirusit të tipit të ri (Covid-19).

Në programin e zhvilluar nga Konsullata e Përgjithshme e Turqisë në Nju-Jork dhe Komiteti Orientues Turko-Amerikan (TASC), komuniteti turk pati mundësinë të kryej falas testin e antikoreve.

Autoritetet bënë të ditur se në rast se ka kërkesë testet do të vazhdojnë të kryhen edhe në xhamitë dhe qendrat e tjera që shërbejnë për komunitetin turq.

 

Kategoritë
BotaLajme