Serbia shfrytëzojë krizën me Maqedoninë kundër Kosovës

Njohësi i çështjeve politike në vend, Haki Abazi e sheh Serbinë përgjegjëse për tentimin e destabilizimit të Maqedonisë duke orkesturar raste të ndryshime, siç janë sipas tij, rasti i Kumanovës dhe tentimi për ta vrarë Zijadin Selën në parlament. Abazi thotë se Daçiq dhe partia e tij “nuk kanë lënë të kaluarën as metodat e as ëndrrën për dominim me çdo kusht të Ballkanit dhe me përkrahje për instalimin e ndikimit rus në Ballkan”… Më shumë

Kategoritë
Artikujt me Zë

Të ngjajshmet