Senati amerikan ratifikon Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO

Senati amerikan ka miratuar Protokollin për anëtarësim të Maqedonisë së Veriut në NATO.

Sipas rezultateve të publikuara, 84 senatorë kanë votuar “pro”, vetëm dy senatorë, respektivisht, një nga Juta dhe një nga Kentucky votuan kundër, ndërsa 14 senatorë nuk votuan./tch

Kategoritë
LajmeRajoni

Të ngjajshmet