Së shpejti një serial rreth Hillary Clinton: Si do të dukej bota nëse nuk do të martohej me Billin ?

Hulu ka nisur një projekt për të përshtatur librin e Curtis Sittenfeld “Rodham” në një seri. Komploti i serialit do të zhvillohet në një botë ku Hillary Clinton kurrë nuk u martua me Bill Clinton, raporton Variety.

Shikuesit do të kenë mundësinë të ndjekin jetën e një vajze të re ambicioze që jeton në gjysmën e dytë të shekullit të 20-të. Por ndryshe nga skenari që kemi parë tashmë, në të cilin Hillary martohet me Billin, këtu do të shohim se si do të dukej jeta e saj nëse nuk do ta kishte bërë kurrë këtë.

Seriali do të bazohet në një libër që u botua në maj të këtij viti dhe që u bë bestseller në New York në një periudhë shumë të shkurtër kohore.

“Rodham” do të jetë gjithashtu projekti i dytë i Hulury në lidhje me Hillary, pasi shërbimi paraqiti katër episode të serialit dokumentar “Hillary” në fillim të këtij viti.

Kategoritë
KulturëTë ndryshme

Të ngjajshmet