Sarajevë- U hap ekspozita me fotografi nga arkivat private të Presidentit Alija Izetbegovic

Një ekspozitë e fotografive nga arkivi privat i Presidentit Alija Izetbegović me titull “Alija Izetbegović – Midis Lindjes dhe Perëndimit” u hap sot në Galerinë Novi Grad.

Ekspozita u vizitua nga Presidenti i Partisë së Veprimit Demokratik (SDA) Bakir Izetbegović, si dhe kryetari i Komunës së Novi Grad Semir Efendić, anëtar i Kryesisë së SDA-së Haris Zahiragić dhe shumë të tjerë.

Ekzistojnë 40 panele në ekran me mbi 100 fotografi që tregojnë në mënyrë kronologjike jetën e Alija Izetbegović.

Ekspozita është e hapur çdo ditë nga 10 e mëngjesit deri në ora 4 pasdite, dhe të interesuarit mund ta vizitojnë pa pagesë deri më 21 gusht të këtij viti.

Kategoritë
LajmeRajoni

Të ngjajshmet