Ronaldo: Kohën në karantinë e shfrytëzova duke lexuar Kuran

Pandemia e Koronavirusit goditi edhe sportin ku shumica e kampionatëve u pezulluan. Sportistët në ditët e karantinës merren me aktivtete të ndryshme kurse Ronaldo ka zgjedhur ta lexojë libra të ndryshme ku njëra prej tyre është edhe libri i i shenjtë Kurani transmeton Gazeta e Re

Për shkak të krizës ekonomike ekipa italiane Juventus ka vendosur për fatin e Ronaldos, ata paraqitën dy alternativa e cila njëra është zbritja e pagës së tij dhe e dyta transferimi në një klub tjetër.

Ronaldo e ka pranuar që ta bëj zbritje në pagën e tij ai ka folu për ditët e karantinës pasi që nënën e kishte të sëmurë

” Qëndrova vetëm me nënën në karantinë, derisa isha aty lexova shumë libra,mendova shumë pastaj lexova edhe librin e shenjtë Kuranin” tha Ronaldo. / Gazete e Re /

Kategoritë
Sport

Të ngjajshmet