Risia e re në futboll: Karton i verdhë nëse kollitet lojtari

Anglia është vendi që shpiku futbollin dhe risitë më të mëdha në këtë sport vinë gjithmonë nga ky vend.

Në kohë pandemie futbolli ka ndryshuar shumë, por së fundmi në ishull për shkak të Koronavirusit kanë menduar për diçka vërtet speciale.

Kategoritë
Sport

Të ngjajshmet