Pyetja më e vështirë në provën e drejtimit që pothuajse askush nuk përgjigjet saktë / foto /

Përgjigja e gabuar në trafik mund të jetë fatale në atë rast. Shumica do të ishin dakord se kjo është pyetja më e vështirë në një provë që çdokush mund të marrë.

A ka shenja Stop një ndalim më i fortë në lidhje me Trekëndëshin e përmbysur – pyetja është arsyeja pse shumë dështojnë pjesën teorike të provës së drejtimit. Një problem edhe më i madh është se për shkak të së njëjtës dilemë në kryqëzim, shumë me patent shofer shkaktojnë aksidente serioze me të vdekur dhe të lënduar:.

Kjo pyetje ka qenë e diskutueshme për pjesën teorike të provës së drejtimit për një kohë të gjatë në rrjetet sociale. Drejtuesit e ardhshëm pritet të përgjigjen saktë shoferin e së cilës automjet ka të drejtën e rrugës dhe me çfarë renditje.

Ndërsa disa njerëz mendojnë se makina blu është e fundit që shkon sepse shenja Stop është për të, dhe e verdha duhet të humbasë atë të kuqe! E kuqja është në rrugë me të drejtën e mënyrës. Sidoqoftë, kjo është e pasaktë.

“Ekziston një qëndrim plotësisht i pabazuar dhe shumë i rrezikshëm në mesin e shoferëve për marrëdhëniet midis shenjës Stop dhe Trekëndëshit të përmbysur. Nuk ka asnjë rregull që Stop të ketë ndalesë më të fortë se Trekëndëshi i përmbysur, kështu që shoferet që kanë një Stop ”kalojnë së fundmi. Ky është një keqkuptim serioz dhe i rrezikshëm, “përgjigja u shfaq në Twitter.
Pra, përgjigjja e saktë është e mëposhtme: në kryqëzimin e bashkangjitur, e drejta e përparësisë është, së pari, një makinë e kuqe, pastaj një blu që shkon drejt, dhe vetëm atëherë një automjet i verdhë që kthehet majtas.

Kategoritë
FunTë ndryshme

Të ngjajshmet