Publikimi prekës i aktorit 72-vjeçar

Sylvester Stallone festoi 40 vjet me gati dhjetë milionë shokë në Instagram që nga filmimi i vazhdimësisë së Rocky II.

I vetëdijshëm se 40 vjet kaluan me të vërtetë shpejt dhe se ky rol karakterizoi jetën e tij, Rocky la një mesazh prekës.

“Duket sikur Adrian bërtiti të fitoja dje, dhe Mickey më detyroi të isha “një italian i rezervuar italian”. Unë jam i lumtur dhe mirënjohës pas kësaj kohe dhe do të jetë gjithmonë i tillë! Vazhdoni të godisni, Sly”, shkroi ai në Instagram.

Kategoritë
Të ndryshme

Të ngjajshmet