Pse hartat e Google janë shumë të detajuara? Përgjigjja qëndron në 16 milionë km fotografi

Google është duke i bërë mjetet e saj të hartës dhe navigacionit më të plota me përdorimin e imazheve, dhe tani gjigandi i teknologjisë na ka dhënë një vështrim më të afërt në procesin e hartës.

Kompania thotë se ata kanë marrë 16 milionë kilometra imazhe të Street View deri më tani, të mjaftueshme për t’u sjellë rreth Tokës 400 herë.

Ata gjithashtu thonë se Google Earth ka 93 milionë kilometra katrorë imazhe satelitore HD që mund të shihni, dhe ato imazhe mbulojnë një zonë të banuar me 98 për qind të tërë popullatës së planetit, raporton Endgadget.

Kjo është hera e parë që Google ka lëshuar të dhëna të sakta që zbulojnë gamën e mbuluar nga Google Maps si një nga produktet e saj më të njohura

Kategoritë
Të ndryshmeTeknologji

Të ngjajshmet