Promovohet shkolla e futbollit “Besa” / Banjë (Video)

Themelusit e shkollës së Futbollit “Besa” Banjë, Xhevat Shurdhaj, Zymer Telaku, Liridon Telaku, sot me 10/11/2018 bënë promovimin e shkollës së futbollit “Besa” Banjë.

Para futbollistëve të rijnë, futbolldashësve, vijues të shkollës, prindër e qytetarë, sot është bërë promovimi i shkollës së futbollit “Besa” në Banjë të Malishevës.

“Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit në evenimentin tonë solemë! Në veqanti, falenderojmë drejtorin e shkollës Shfmu “17 Shkurti” Izahir Begaj për mbeshtetjen e parezervë dhe përkrahjen e iniciatives tonë për të mirën e brezave të rinjë. Anëtarët e shkollës së futbollit “Besa” : Shqipdon Shurdhaj, Milaim Shala, Luan Shurdhaj, Fisnik Halilaj. Kolegët : Veton Telaku, Alban A. Krasniqi si dhe prindërit e fëmijëve dhe të gjithë bashkëfshatarët, që na nderuan dhe shprehen gadishmërin të jenë pjesë e jona. Me respekt, SHF.”BESA” BANJË”, shkruan në njoftimin e bërë nga faqja zyrtare e shkollës së futbollit “Besa” /Gazetaere.com/

Pamjet nga promovimi i shkollës së futbollit “Besa” 

Sot më 10/11/2018 u bë promovimi i shkollës së futbollit " Besa " Banjë. Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit në evenimentin tonë solemë!Në veqanti!Falenderojmë drejtorin e shkollës Shfmu " 17 Shkurti " Izahir Begaj për mbeshtetjen e parezervë dhe përkrahjen e iniciatives tonë për të mirën e brezave të rinjë!Anëtarët e shkollës së futbollit " Besa" :Milaim Shala, Luan Shurdhaj, Fisnik Halilaj.Kolegët : Veton Telaku, Alban A. KrasniqiPrindërit e fëmijëve dhe të gjithë bashkëfshatarët, që na nderuan dhe shprehen gadishmërin të jenë pjesë e jona.Me respekt, SHF."BESA" BANJË

Publiée par Shkolla Futbollit Besa sur Samedi 10 novembre 2018

Kategoritë
Sport

Të ngjajshmet