Projektet e BE-së, të (pa)zbatueshme në Kosovë

Në Samitin e Ballkanit Perëndimor që u mbajt në Trieste të Italisë,  u premtuan shuma të mëdha të parave që do të investohen në Ballkanin Perëndimor përmes projekteve konkrete, me theks të veçantë në transport, energji dhe sipërmarrje të vogla e të mesme, shkruan Gazeta e Re… Më shumë

Kategoritë
Artikujt me Zë

Të ngjajshmet