Profesori i Oksfordit: Alienët ekzistojnë por vijnë për interesat e tyre

Alienët nga Hapësira e jashtme janë këtu në Tokë dhe po bashkëpunojnë me njerëzit për të krijuar një specie superiore “hibride”, ka lëshuar deklaratën tronditëse një akademik i Universitetit të Oksfordit.

Sipas The Oxford Student, Dr Chi beson në një lidhje midis numrit të rrëmbimeve të huaja dhe ndryshimeve klimatike.

Dr Chi tha: “Një mundësi është që ata të gjejnë ADN-në tonë të vlefshme për ruajtjen e llojit.

“Së dyti, për të krijuar lloje që mund të mbijetojnë në kushtet e ardhshme klimatike.

“Së treti, disa të rrëmbyer raportojnë se këto hibride janë të një inteligjence shumë të lartë, kështu që po i prodhojnë këto hibride si një zgjidhës problemesh, një udhëheqës i ardhshëm”.

Dr Chi beson se ka katër lloje kryesore të alienëve, të gjitha karakterizohen nga paraqitjet e tyre të dallueshme fizike.

Këto lloje janë një të ngjashëm edhe me disa insekte pasi kanë sytë si të gjarpërinjve, disa janë trupvegjël dhe disa shtatlartë. Speciet e ngjashme me insektet thuhet se janë specie sunduese, që urdhërojnë, jashtëtokësorët më të vegjël.

Në fund, megjithatë, Dr Chi argumentoi veprimet e të huajve këtu në tërësisht vetë-drejtuar dhe jo altruist. Ai tha: “Pra, ata nuk vijnë për hirin tonë, por për hir të tyre, mbijetesa e tyre, por mbijetesa e tyre është në të vërtetë edhe mbijetesa jonë, mbijetesa e tërë biosferës.

Kategoritë
KurioziteteTë ndryshme

Të ngjajshmet