Prifti serb: Myslimanët do të pë,rdhunojnë gratë dhe vajzat tona! (Video)

Në rrjetet sociale u shfaq një video ku shfaqet një prift ortodoks duke lexuar një “lutje” jashtëzakonisht të çmendur përpara Asamblesë Kombëtare të Serbisë, në të cilën ai përmend rrjetin 5G, duke copëtuar dhe vendosur myslimanë që do të përdhunojnë gra.

“Ata po helmojnë ushqimin dhe ujin tonë. Ata duan të na godasin me rrjetin 5G dhe copëtojnë. Ata madje vendosën të vendosnin myslimanë, të abuzonin dhe të na plaçkitnin, dhe të dhunonin dhe martoheshin bijat, gratë dhe nënat tona “, tha prifti, ndërsa ata që u mblodhën qëndruan të qetë.

Për t’i bërë gjërat edhe më të qeshura, ai përfundon se serbët i merituan të gjitha.

“Të gjithë ne, Zot, e meritojmë këtë”, thotë prifti.

Kategoritë
LajmeRajoni