Prifti nga SHBA: Virusin do të largojmë me lutjet dhe frymën e krishterëve (Video)

Në një transmetim të programit televiz prifti Kaneth Copeland tha se me lutjet e tyre po e shkatërrojne Koronavirusin transmeton Gazeta e Re

SHBA-ja tash më po thuhet se është qendra e epidemisë pasi që ka shënuar një numër të madh të rasteve me Covid-19. Deri më tani janë raportuar 367 mijë e 719 raste dhe 10 mijë 955 vdekje.

Presidenti Donalt Trump po kritikohet nga qytetarët pasi që nuk po mundt të krijoj sistemin për ta parandaluar rritjen e rasteve Prifti Kaneth Copeland në një program televiziv tha se do të mundohet ta largojë virusin me frymën e tij duke bashkëpunuar me zotin.

Ai ka thënë se virusi largohet vetëm me lutjen e krishterëve Ai në transmetim të emisionit i mblodhi disa veta dhe filloi lutjeve të tij ” O Covid-19 ti do të largohesh nga ne dhe tash po të largojë me frymën e Zotit, zoti më nuk do të kthejë ty” me këtë lutje tha se do të largojë virusin.

Prifti i njëjtë para disa dite në të njëjtën emision i ishte lutur edhe djallit (dreqit) lutjet e tij ishin: ” Djall ty po të jap një urdhër që me gjithë fuqin tënde ta largosh virusin nga ne”.

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet