Presidenti I Azerbejxhanit: Lutjet e Armenisë janë të kota, ne nuk do të ndalemi deri sa të çlirojmë tokat e okupuara

Presidenti i Azerbajxhanit, Aliyev, deklaroi se Armenia është duke u lutur me disa vende të botës por nuk do të ketë asnjë dobi, tokat e okupuara do të merren nga armenët, transmeton Gazeta e Re

Presidenti i Azerbajxhanit, Ilham Aliyev, bëri një fjalimin e tijë në lidhje me operacionin për të shpëtuar territoret e pushtuara nga Armenia tha se lufta vazhdon në të gjithë vijën e frontit,

“Asnjë vend në botë nuk mund ta thyejë vullnetin tonë. Ata panë fuqinë tonë, ata panë vullnetin tonë  ne do të rimarrim tokën tonë. Ne do të sigurojmë integritetin tonë të tokës. Ne duam që të mos derdhet gjak. Ne po i japim okupatorit shansin e fundit, dilni nga toka jonë “. tha ai.

Duke folur me kryeministrin armen Pashinyan në fjalën e tij, Aliyev tha, “Ne nuk do t’ju pyesim nëse do të jepni Karabagun apo jo. Ne erdhëm dhe do ta marrim atë. Nëse është e nevojshme, ne do të shkojmë deri në fund. /Gazetaere

Kategoritë
BotaLajme

Të ngjajshmet