Poza qesharake të kafshëve (Foto)

Disa fotografi të kafshëve të egra të publikuara nga “Wildlife Photography’, e disa nga “National Geographic” mund të cilësohen si më qesharaket.

Disa nga to kanë marr edhe çmime si ato që për autorë kanë Paul Joynson-Hicks dhe Tom Sullam – shkruan Gazeta e Re.

Sa vlenë të vlerësohen, shijoni edhe ju:

 

Kategoritë
FunTë ndryshme

Të ngjajshmet