Popaj dhe arti i rrugës në Stamboll

Popaj dhe arti i rrugës në Stamboll

Nëse gjithandej jemi mësuar të shohim mure të mërzitshme, dikush kujdeset që këto sipërfaqe ti shndërroj në art. Njësoj ka vepruar edhe artisti Semi.OK, me një mur në qytetin e Stambollit duke vizatuar personazhin vizatimor me të cilin jemi rritur, pra Marinarin Popeye./Gazetaere.com/

 

Kategoritë
Kulturë

Të ngjajshmet