Pivera i LDK-së: Gjilani është shembulli më i mirë si duhet të punohet për fitore

Kandidati i për deputet i LDK-së, Avdi Pireva, tha se qyteti i Gjilanit është shembulli më i mirë si duhet të punohet për fitore.

Tutje, postimi i plote i tij:

Qyteti i Gjilanit është shembulli më i mirë si duhet të punohet për fitore.

E gjithë̈ struktura e LDK-së në këmbë, në lëvizje e në Lidhje.

Çdo herë që ndodhem në Gjilan, në mesin e qytetarëve dhe strukturave, motivohem e mbushem energji, për angazhim  e punë të mëtutjeshme, për fitoren e LDK-së me 14 Shkurt.

Merrni “yrnek” !

LDK 132

Kategoritë
LajmeVendi