Përmes donatorëve, shoqata “Shoqëria e Bashkuar”, e bën me banesë Erhan Gjakmanin

Erhani nga Prizreni vuante nga infeksioni në mushkëri dhe shoqata prizrenase “Shoqëria e Bashkuar” kishte ndihmuar shërimin e tij në Turqi.

Së fundmi kjo shoqatë mblodhi donacion nga donatori anonim dhe vendosi për blerjen e një banese për Erhan Gjakmanin.

Shoqata “Shoqëria e Bashkuar”, bën me dije se kontributi i qytetarëve nuk do të shkojë asnjëherë në vend të gabuar dhe falenderon të gjithë bamirësat që kontribuojnë për të mirën e të tjerëve./tvprizreni.info/

Kategoritë
LajmeVendi

Të ngjajshmet