Përgjigjja e mundshme e BE-së në pyetjen e Vuçiqit, e rëndësishme edhe për Kosovën

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq, pas takimit të Këshillit të Lartë për Bashkëpunim, i themeluar për përmirësim raportesh Greqi-Serbi dhe i mbajtur në Selanik, tha se Serbia dëshiron të dijë se në cilin afat mund të hyjë në BE… Më shumë

Kategoritë
Artikujt me Zë

Të ngjajshmet