Përfundon takimi i liderëve me ambasadorin amerikan

Ka përfunduar takimi në mes tre liderëve institucional, kryeministrin Ramush Haradinaj, presidentin Hashim Thaçi dhe kryeparlamentarin Kadri Veseli me ambasadorin amerikan Philip Kosnett.

I pari që ka dal nga takimi ishte ambasadori amerikan, ndërsa, posa kanë dal nga ndërtesa e Kuvendit, Haradinaj, Pacolli dhe Limaj.

Deri tash askush nga liderët nuk ka dhënë deklarata për media.

Kategoritë
Vendi

Të ngjajshmet