Për nder të 13 vjetorit, shoqata Çeshme organizon promovimin e librit të autorit Berat Maxhuni

Për nder të 13 vjetorit të Shoqatës Çeshme, me datën 22 prill 2019 në ora 17.00  në kalanë e qytetit të Vushtrrisë organizohet promovimi i librit të autorit Berat Maxhuni me titullin “Porta eBesueshme e Kulturës Turke – Shoqata Çeshme”.

Shoqata Çeşme është një shoqatë e themeluar në vitin 2005 dhe vazhdon të mbaj gjallë kulturën, zakonet, mënyrën e jetesës dhe traditat e shoqërisë/komunitetit turke në Kosovë. Në kuadër të programit do marr pjesë kryetari i komunës së Vushtrrise Z. Xhafer Tahiri, Ministri i Administratës Publike z. Mahir Yagcilar, Ambasadori i Republikës së Turqisë në Kosovë z. Çağrı Sakar dhe Kryetari i Shoqates Çeshme z. Ergin Sungur.

Kategoritë
Kulturë

Të ngjajshmet